Sometimes, I just wanna go and sleep and never wake up again, when everything it's just shiiit

.



It was so diffrent before, I don't think I need to say nomore.


behind the walls

Har precis kommit hem, stannade kvar efter skolan och åt kycklingtallrik med Erika och Sarah. Har inte alls kunnat sova inatt, tror jag sovit 3 timmar. Så är heeelt slut kan jag ju tala om. Vill bara gå och lägga mig men måste ta tag i pluggandet och så måste jag rida med! Så går och gör allt nu, vi hörs sen!

Fasiken

Trött, huvudvärk, stressad, känner mig dålig och inte alls på bra humör. Kan inte somna heller. Har försökt sova länge nu men det har inte gått alls, kan bara inte somna, vi får se hur mycket sömn det blir inatt. Ska ju försöka orka upp till skolan imorgon med!! Ååhhhhhhh


When everything falls

Åh, när man väl börjar hoppas och tro på något men tänker inte på det så långt. Sen faller det pladask känns det som. Det är då, då man börjar inse vad som egenligen är och hur man känner.
Sen känns det som om det är helt borta, blåst bort med vinden. Det är så hemskt, jag har insett. Gjorde jag något fel? Jag vet inte, men nu försöker jag glömma och gå vidare men det kommer alltid att finnas i mitt hjärta!

PANIK!

Fick PANIK idag när jag fick reda på att det bara är en och en halv vecka kvar tills betygen ska vara satta. Det känns otroligt stressande kan jag säga!
Gjorde mitt engelskaprov idag... vet inte riktigt hur det gjort men vet att jag klarat det i alla fall! Fick tillbaka mitt Matteprov idag med. Blev ett VG men fick också reda på att jag kanske sänkt mig i matten till G. Känns skit helt ärligt talat!
Är på riktigt dåligt humör kan jag säga, känns som om det mesta skitigt sig just nu.... Fasiken också! Har varit så glad hela tiden nu ett bra tag men inte längre.

så typiskt

Missade bussen idag efter skolan. Men gick hem till Saga och vi åt och pratade sen kom pappa förbi och hämtade mig när han slutat. Nu är jag hemma och ska fika lite med familjen sen ut till stallet och rida med Elin sen ta tag i plugget. Vilket är ett måste!

trött chheyy

Har engelskaprov imorgon och jag har inte pluggat, det känns ju väldigt bra! Har i alla fall skrivit klart utvärderingen på hemkunskapen, är ganska nöjd med den. Tryckte ihop den på 2 helt fulla sidor.
Har också läst igenom SOn en gång och sett lite på TV, inte okej jag vet. Men börjar bli väldigt skoltrött och gör inte det jag borde. MÅSTE BLI ÄNDRING!
Ska lägga mig nu med. Är extremt trött, är det hela tiden. Det känns som om jag inte får sova ut ordentligt. Jaja... säger godnatt och hoppas ni andra sover gott!
Dagens. Osminkad idag.


ledig

Är ledig från hästarna och stallet idag. Måste verkligen plugga, har skitmycket i skolan just nu! Så min älskade syster rider hästarna idag och fixar stallet, såååå snällt av henne!
  • Engelskaprov imorgon
  • Ett häfte som ska vara inlämnat imorgon i svenskan.
  • SO typ prov/läxförhör? På Onsdag
  • Spanskaläxa tills på Torsdag
  • Bilduppsatts tills på Torsdag
  • Biologiprov nästa vecka
  • Spanskaprov nästa vecka.
KUL! Har liite att ta tag i, har nästan inte gjort något alls. SÅ TYPISKT mig!

Magic

Skulle ju ha ridit kotten idag men när jag kommer till stallet så är jan skadad. Tänker inte gå in på hur eller så men det är så typiskt att det alltid händer honom någonting!
Men fick i alla fall rida Cecilias stora häst och ja han är väldigt stor men otroligt snäll och fin att rida. Jag red honom på banan för Cecilia och hon stod och sa vad jag skulle göra, tänka på osv. Jag tycker det gick väldigt bra!

Blev otroligt glad när Cecilia sa att jag utvecklats väldigt mycket och blivit mycket bättre, det glädjer ju alltid!

Här är den snygga prinsen!:


Myyskväll

Kryper nu ner i soffan med min älskade mamma och ser beck som går på TVn nu. Hoppas ni andra får en mysig kväll :) Imorgon är det skola igen då. Känns inte så lockande, tycker det är rätt bra med helg!
Min älskade mamma ♥

now in pictures


a little change

Jag och Elin har bestämt oss för en liten "förändring" den här veckan. Vi ska nämligen byta så att jag rider och gör allt till Dellis och hon allt till Quick Step. För att vi ska utvecklas i våran ridning och se annorlunda på lite saker. Vi tror att det är nyttigt att inte "fastna i oss själva och våra hästar". Utan att vi får lite vareation.
Så den här veckan hoppas jag på att den kommer bli lärorik!

rubrik

Godnatt, ska gå och borsta tänderna, tvätta bort sminket oså nu. Vi hörs imorgon!

26 november

Har precis varit ute och fodrat hästarna. Har ridit 3 hästar idag och blir likadant imorgon. Jag red både Dellis och Quick Step lite på banan. Red barbacka på Quick Step och körde mycket övergångar och tränade på min sits. Med Dellis red jag mycket i lång och låg form och tränade även lite på öppna/slutna och lite skänkelvikningar. Gick bra att rida båda tycker jag! :)
Ska sätta igång att städa nu och fixa på mitt rum och göra det lite trevligare här. Haha det ser ut som jag vet inte vad kan jag lova. Inte speciellt fräscht!
en bild jag tog häromdan



Uteritt

Blev en uteritt med elin på kotten och ginger. Nu har vi kommit hem och ätit och nu ska vi ut till våra pollar och fixa allt i stallet sen rida en sväng på dom  med. Vi tog några bilder med mobilerna, men dom blev inte speciellt bra.
Jag och kotten.
söta ginger!
hästarna innan i hagen. men inte alla
Finaste killen!
Elin och ginger

Julklapp?!

Önskar mig av mamma och pappa det här och mamma sa att jag nog kunde få det! Så glad tjej! :)

Att förstora upp den här bilden till 50x67 och skicka efter den så jag kan hänga upp den någonsans.
Och den här fast i 40x54 för den går inte att göra större.
Eller/och den här i formatet 40x54. Skulle vilja hänga den här ovanför min säng, eftersom den är i grå/vit toner och det är ju mitt rum.

Nattinattti

Godnatt, nu är det dags att lägga sig och ta igen lite sömn. Vet inte riktigt vad morgondagen bjuder på men är ju "hästvakt" imorgon med så blir att vara i stallet mycket oså. Men det blir bra. Sen ska jag nog rida 3 hästar med. Tänker i alla fall göra mig klar för natten nu. Nattinatti! :)

Kan inte sluta lyssna!


min vackraste stjärna

jag älskar dig och kommer föralltid att göra det
du är allt, hela mitt hjärta
du är det bästa som någonsin hänt mig
du är så fin så fin, min lilla ögonsten
i mina ögon är du världens finaste och bästa
alla våra fina minnen som jag kommer bära med mig hela livet
du kommer alltid finnas inne i mitt hjärta, du har funnits med mig
ganska länge, när det varit jobbigt och när det varit så himla bra
du är 1000 gånger finare än den finaste diamant
jag skulle inte klara mig utan dig just nu, önskade att du aldrig skulle lämna mig, men på ett vis kommer du aldrig det, du kommer ha en stor del av mitt hjärta ända in i döden!
Jag älskar dig, finns inget annat jag kan säga 



stressstressstress

Har varit så stressad, började ju med att jag gick upp vid 5 imorse! Har varit väldigt trött, på dåligt humör och inte alls glad idag och stressad. Så dagen har inte varit den bästa. Men skolan gick hyffsat bra, vi körde kondition/styrka och sen boxning på idrotten vilket var kul!
Har nu precis kommit hem från att varit i Nora och sjungigt inför lucia. Kanske ska sjunga solo, om jag vågar. Hihi! Ska i alla fall ganska snart ut till stallet igen, känns som jag varit där hela dagen och kvällsfodra dom och fixa lite annat. Men tror jag och pappa ska åka och köpa en smarrig pizza. Har inte ätit sedan skolan och hållt igång HELA dan så tycker jag är värd det ;)
Lite dåliga bilder från en annan idrottslektion med 9C som vi inte hade någon lärare så vi var fria. Haha suddiga osv ja jag vet!


Charlotta, jag, maja


Linn, charlotta, maja och jag!


Jag, maja!


Haha duktiga tjejer!

STRESS

Är väldigt stressag kan jag ju säga! Klockan är ställd på 20 över 5 imorgon bitti för att jag ska hinna med allt som ska göras imorgon. Som ni kanske förstår så har jag MYCKET att göra! Har precis varit ute och fodrat hästarna, så ska göra mig iårdning snart för natten och sen gå och lägga mig, kommer ju vara ganska så död imorgon!
Godnatt!
Ja upp imorgon och rida och fixa allt innan skolan men syster!

Min älskling

Har varit ute och tagigt in hästarna, mockat, gett dom mat, lagt mat, fyllt på vatten, borstat dom och så har jag ridit Quick Step också.

Tog på mig mina ridskor och mjukisar eftersom jag har så välldans ont i magen så orkade inte ta på mig ett par trånga ridbyxor och sen red jag barbacka bort till Amelias bana och red henne lätt där, mycket övergånger mellan halt, skritt och trav och mycket på mjuka spår och gissa om det gick bra!? Ja det gjorde det verkligen!

Hon har föränrats så mycket den senaste tiden. Sitter och ser på gamla bilder på henne. Hur mycket hon förändras hela tiden. Här kommer några gamla bilder på henne.


Här var hon nog bara 2 eller 3 år tror jag. Fastnade för henne från första gången jag såg henne och sen tillslut efter flera år blev hon min!


2 år sedan! Tyckte ju om henne då lika mycket fortfarande!


Lite över 1 år sedan. När Karro rider henne!


Haha en liten lurvis för snart ett år sedan! Precis efter att jag fått henne.


I februari ungefär, våran första tävling!

Ja hon har verkligen föändrats kan man ju säga!

bad day i think

Hej. Är inte alls på bra humör och har inte varit de på hela dagen. Har väldigt ont i magen och känn som allt bara blir fel hela tiden. Ni vet hur det kan kännas ibland!? Ska i alla fall dra mig ut till stallet till min älskling som förhoppningsvis gör mig på bättre humör.
Skolan idag var rätt skön vi började ju vid 10 och slutade 2 vilket var väldigt skönt!

BÄST!

Åker iväg nu till Saga för att sova hos henne. Vi börjar inte förens klockan 10 ungefär imorgon och för Svenskan är inställd sen är våran sista lektion också inställd så vi slutar 2 imorogn och har bara 3 lektioner. Snacka om skönt! Eftersom jag inte kan ta mig in imorgon förens som vanligt vid 8 så sover jag hos henne eftersom hon bor på stan så vi får sooooova ;) vi hör sen!

Quick Step

Lite kul!

Vad heter hästen? K2 Quick Step

Tycker du den har ett fint namn eller vill du att den ska heta något annat? Jadå, det tycker jag!

Vad kallar du hästen? QS eller Steppan :)

Vad kallar andra hästen? Quick Step eller Steppan :p

Hur gammal är den? 5 år :)

Vilket år/månad/dag föddes den? 2006 i April någon gång tror jag

Vilken färg har den? Ljus fux

Har den några tecken? Ja många!!

Vad för tecken? - Kan inte skriva alla, hon har för många!

Är det ett sto/valack/hingst? Sto

Är den tävlad i hoppning? Ja

Vilka klasser/hur högt? LD än så länge

Är den tävlad i dressyr? Endast träningstävling.

Vilka klasser? -LC

Är den tävlad fälttävlan? Nej

Vilka klasser? -

Är den tävlad i trav? nej

Vilken nivå? -

Är den tävlad i galopp? Nej.

Vilken nivå? -

Är den tävlad i något annat? nej

Vad i så fall? -

Har den tävlat in några pengar? Nej

Har den haft föl? Nepp, men ska ta någon gång hade jag tänkt!

Vad heter fölen? -

När fick den den/dem? -

Är hästen bra på dressyr med rätt ryttare? Ja det kan man verkligen säga!

Hur är den i skritten? Väldigt fin skritt!

Hur är den i traven? Bra, fin trav!

Hur är den i galoppen? Bra, rätt stor galopp

Kan den skänkelvikningar? Helt okej, vi håller på och övar på det!

Kan den öppna/sluta? Ja

Kan den galoppombyten? Det kan hon lite

Ställer den alla ben brevid varandra och håller formen i halterna? Nej, inte helt, men ibland så!

Är hästen pigg? Haha ja klart, annars vore det ju inte kul!

Är hästen trög? Nej absolut inte! :)

Är hästen stark? Kan bli, men nästan aldrig var mer förut :)

Är hästen het? Ibland

Bockar den?
Nej, har bara gjort det någon enstaka gång

Har du bockat med den? Ja

Stegrar den? Nej, inte gjort det med mig

Har du stegrat med den? Nej

Sparkar den bakut? Nix brukar inte det

Har du sparkat bakut med den? Ja, men har bara hänt någon gång

Skenar den ofta med dig/andra? Nej

Har du skenat på den? Ja

Är den tittig? Nej inte alls

Har du badat tillsammans med den? JA!!

Har ni hoppat tillsammans? Ja många gånger!

Har ni galopperat på en äng tillsammans? Ja, mååånga gånger!

Hoppar hästen bra? Ja, hon börjar få bättre teknik nu

Gillar den att hoppa? ÄLSAKR!

Har den bra hoppteknik? Ja ganska, håller på och bygger upp den!

Hur högt brukar du hoppa med den? Hoppat som högst 95 tror jag. Brukar hoppa runt 80.

Hur ofta hoppar du den? Olika

Hur är den när den rids ut? Lugn, men ändå pigg och superglad!

Tycker den att det är kul? - hon ÄLSKAR DET!

Blir den piggare eller trögare än på banan när ni rider ut? - olika

Står hästen i box? japp ;)

Går hästen på lösdrift? nej

Hur mycket och vad äter hästen som frukostfoder? 3 dl korn, 1,5 dl betfor, mineraler, vitaminen ca. 1 dl lucern och sen 1,5 kg hö

Hur mycker och vad äter hästen som lunchfoder? 1,5kg hö

Hur mycker och vad äter hästen som eftermiddagfoder? 1,5 kg hö ibland lite kraft med

Hur mycket och vad äter hästen som kvällsfoder? samma som på morgonen

Går den i hagen varje dag? SJÄLVKLART :o

I en stor eller liten hage? Stor hage

Hur länge går den ute per dag? ca. 10 tim.

Gillar den att vara ute i hagen? Ja, hon brukar inte vilja komma in

Har ni vindskydd i hagen? nej.

Hur ofta rids hästen? 5-6 dar i veckan 1 gång om dan men ska börja 2 gånger om dan nu ibland.

När den rids vad gör ni då? Olika såklart! Rider ut eller rider på banan

Vad gör ni när hästen inte rids när den t.ex har vilodag? Pysslar om henne och tar en promenad oftast

Borstar du hästen före och efter ridningen? jaa de är klart!

Om hästen blir svettig svampar/spolar du av den då? Beror på om det är kallt ute eller inte..

Hur länge brukar ni rida varje gång? ca 30-60 min? hittils :)

Hur tycker du att man ska rida för att klara av hästen? Lätt i handen, jämn sits osv.

Är det en svår eller lätt riden häst? beror på hur duktig ryttaren är

Är hästen ridskolehäst eller privathäst? Min alldeles egna, så privat
Vem äger hästen? Jag, eller ja mamma

Vad har du för relation till hästen, t.ex. fodervärd, halvfodervärd, hyrryttare, skötare, medryttare? Min egen.

Hur länge har du ridit/ tagit hand om hästen? Snart 1 år :D

Hur länge tror du att du kommer fortsätta med just den hästen? Vet inte men nog 1 år till

Vad har ni för mål i år? Att utvecklas och ut och tävla och träna!

Har ni nått några av dom redan? Ja

Rider du privatlektioner på den? Ja varje vecka!
Hur ofta? 1-2 gånger i veckan

För vem? alexandra, Astrid och Susanne

Hur länge håller den lektionen på? beror på

Är hästen snäll i stallet? Super snäll :)

Kan hästen stå lös i stallet? Jadå!

Måste hästen vara uppbunden? Nej

Håller du på med den i boxen eller i stallgången? Både

Vad har den för sadel/sadlar? En Bates men ska få en hoppsadel med!

Vad har den för träns just nu? Flera stycken

Vad har den för benskyd/benlindor? Blandat.. 

Vad har den för bett just nu? SVanligt tredelat bett

Vad har den för täcken just nu? MASSOR med olika!

Tror du att hästen gillar dig? Jag hoppas det, det verkar som det i alla fall

Har du märkt något som tyder på att den gillar dig? Ja

Gillar du hästen? ÄLSKAR henne!

Nämn minst 2 saker som är - med hästen: endast 5 år, vill ha kli hela hela tiden om det nu kan vara ett -?

Nämn minst 2 saker som är + med hästen: Toppstamad, supersnäll, arbetsvillig, lätt att hantera och hon har ett hjärta av guld!

Har ni många minnen tillsammans? Ja enormt många!

Nämn 2: Stranden, alla tävlingar

När red du hästen sist? igår

Vad gjorde ni? Red ut barbacka

Gick det bra? Ja!

När ska du rida den igen? kanske idag

Vad ska ni gör då? isf skritta ut en sväng

Sista frågan.. Har du någon gång sagt "jag älskar dig" till hästen? Många gånger!!!!




mumms

Hehe sitter och väntar på att Elin och Tilda som bakar en kladdkaka ska bli klara så jag kan få äta lite, hihi så tjock som jag är! Blir att plugga och fixa stallet snart med.

Härlig låt:

heey you

Mår dåligt just nu, väldigt dåligt. Har sjukt ont i magen, hade hoppats på att en varm dusch skulle hjälpa men icke sa nicke. Är väldigt trött efter denna dag, den har varit väldigt lång! Dagen imorgon är väldigt lång den med, men ska försöka somna i tid idag men tiden rinner ju iväg så fort!
Säger godnatt nu!

MVG

Gjorde mitt fysikprov idag och fick ett MVG på det, så är verkligen på sjukt bra humör för det. Min lärare har ju sagt att om jag fortsätter som jag gör så får jag nog det i betyg. Så gud vad jag hoppas på det!!!! Känner att jag måste fortsätta kämpa i skolan, har gett upp lite nu på sista tiden men nu måste jag ligga i ännu mer!

My angel

Precis varit ute på en trevlig barbackatur med min ängel. Hon skötte sig utmärkt som vanligt. Bara lunkar på avslappnat och njuter av livet. Nu ska jag sätta mig och ta tag i plugget så vi hörs sen!

Två fina bilder på oss som är tagna för snart ett år sedan.

Home

Hemma igen. Följde med Sara hem efter skolan ett tag och sen tog jag bussen med Max hem och träffade han en stund. Trevligt var det! Sen när jag kom hem så vände jag bara i dörren typ och följde sen med Elin på träning.

Nu har jag äntligen landat här hemma och pluggar lite Fysik. Jag ska snart lägga mig hade jag tänkt :)

Goodis

Sitter och mummsar på lite godis, har ju godisstopp egentligen. Men det här jag äter på nu är sockerfritt godis. Okej det är väl inte mlt bättre än vanligt godis, det är ju massa andra dåliga saker i istället för socker. Men fick köpa lite sådant för mamma.
Mår illa efter ungefär 3 godisbitar, så får äta med mellanrum. Kan det kanske vara för att jag inte ätit godis på typ 3 månader? Att kroppen har vant sig av med det.

Inte vet jag i alla fall. Men ska lägga mig ner igen och fortsätta och plugga repliker och leta efter en klänning. Tror tyvärr inte jag har tid att se beckfilmen som går ikväll, vilket jag hade velat väldigt gärna för den verkar väldigt bra! Så himla typiskt! :(
Men visst är vi inte lite söta?! ;) Sälen tyckte om mitt huvud i alla fall!

Fikadags!

Nu ska jag ner och fika en massa gott gott, vi har lite främande så ska ner och vara lite mer social än att sitta här uppe bakom en stängd dörr. Vi hörs alldelles straxt!

Godmorgon!

Ska snart ut och fixa iordning Quick Step, ska ut och rida en sväng med Fanny. Blir trevligt, det var väldigt längesedan vi gjorde det! :)
Vet inte vad som händer senare, men ska i alla fall plugga!  Hoppas alla får en jätte bra dag! :)4
Fanny på Oliver och jag i bakggrunden :)

Bad feeling

Är inte alls på speciellt bra humör för en viss sak. Men jaja, det kommer bli bättre, det vet jag men det är lite jobbigt just nu.
Min mage mår skit just nu, är lös i magen och har väldigt ont och den låter mycket mer än vad den brukar, den låter hela hela tiden. Den har gjort det sedan jag åt soppa till lunch. Måste ha blivit dålig av den.
Kvällen spenderades framför TVn med god mat och familjen. Skönt att bara ta det lugnt ibland också! :)

ikväll?

Är nu hemma från Örebro och har också hunnit att ta in hästarna. Vet inte vad den här kvällen bjuder på, men har lust att gå ut och inte sitta här hemma och typ ruttna. Men vi får se hur det blir med den saken. :) Vad ska ni hitta på ikväll då?

Min systerson:







the life goes on

Har kommit hem från Max nu, trevligt trevligt var det! Nu ska hela familjen snart åka till Örebro för att fira min systerson som fyllt år för ett tag sedan. Men bättre sent än aldrig, right? ;)
Vi ska till marieberg först, så vi får se om det är något som får följa med mig hem!
Mamma berättaade förresten att hon skickat efter en sån här underbar sak till mig:
Fatta vad skönt till vintern! Slippa frysa och allt! :) Ett stort tack till världens bästa mamma! ♥



Tonight

Blev en lyckad kväll med Max, Robin, Felix och min fina emma!
Blir att gå upp rätt tidigt imorgon för att fixa innan sen blir det nog att träffa Max och kanske emma också imorgon.
såklart lite annat också!

Så ligger i sängen nu och lyssnar på musik, kom precis ur duschen :) det ska jag fortsätta med ett tag till innan det blir dags att sova :)


Så jävla arg bara!!!!!!!

Det kokar så mycket inom mig att det nyss kokade över. Orkar Inte hålla det inom mig. Och när någon retar upp mig och gör mig riktigt arg så bryter det ut och jag får ett utbrott!!!! Sån är jag... Och just det hände nyss. Jag fick ett fint utbrott och lägger mig därför med humöret:
Riktigt förbannad, trött, ledsen och med en väldans huvudvärk som jag nu haft i sisådär 2 veckor snart skulle jag tro. Godnatt.


trött cchhey

Det är en väldigt trött tjej som sitter och skriver här. Men ska snart ta mig ut till stallet, sen ska jag och mamma ta en promenad också med ponnierna. Mysigt, det är inte alls ofta vi gör. :)
Senare blir det lite plugg för jag hat matteprov imorgon. Sen se en film eller nå. Skriver lite senare!

16 november

Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sen ska jag faktiskt lägga mig, är väldigt trött och behöver sova! Ska ju orka upp till skolan imorgon också.  Godnatt! :)

hemma

Kom hem för någon timme sedan. Jag och Matilda gick och gjorde en sak efter skolan som jag inte tänker ta upp här. Så vi tog halv 6 bussen hem. Nu ska jag ut till stallet och gå en promenad med min älskade ponny och sen se en film på engelska och skriva en recension på den. Så det kommer vara resten av min dag.
Skriver lite senare när jag kommer in igen :)
Haha men är vi inte fina?! ;)

Isssskallttt

Fyfasen vad kallt det är ute! Är ungefär 4 minus så man fryser ju typ ihjäl! ;o


in school

Sitter i skolan och har en lååång håltimme. Har pluggat lite matte till provet jag har senare. Blev inte klar med fysikprovet jag gjorde på b-tiden så ska göra klart det någon annan dag. Sen har jag inget annat att plugga den här veckan, vilket är väldigt skönt! Efter skolan ska jag skynda mig hem för att fixa stallet lite snabbt sen åka till Matilda och hjälpa henne med pluggandet. Vi hörs sen! :)


bäst så

Bäst att jag läser igenom fysiken några gånger till sen måste jag lägga mig. För att försöka ta igen lite lite sömn från inatt. Imorgon har jag ju två prov och det är en lång dag så måste vara utvilad om jag ska orka det. Vi hörs imorgon! godnatt :)

14 november

Skolan idag var rätt seg, har i alla fall lämnat in hemkunskapen och svenskan idag. Så känns skönt att blivit av med det!
Har haft feber idag i skolan och känner mig febrig fortfarande. Så sjuk+ dåligt med sömn är ingen bra kombination kan jag ju säga. Men nu ska jag i alla fall ta tag i lite plugg igen. Den här gången är det fysik och matte vilket jag har prov i imorgon. 
Hoppas på ett bra resultat såklart!

in the middle of the night

Nu är klockan halv 2 och jag har precis blivit klar med min novell. Blev väl kanske inte så jätte nöjd, men den får duga. Vet att jag får minst G på den i alla fall och det är ju det viktigaste! Tänker gå och lägga mig nu så godnatt :)

skit också

Har precis skrivit klart mitt hemkunskapsarbete som jag skrivit på HELA dagen... nu har jag precis dragigt igång och börjat skriva på en novell som också ska in imorgon... hur kul? Nej inte alls enligt mig. Lär inte bli mycket sömn inatt inte. Men jag får skylla mig själv om man sitter såhär i sista sekund.
Måste skriva vidare nu, men jag skriver innan jag lägger mig!
I see it in the beoautiful bubbles

My endless wishes

Är och lyssnar på My endless wishes... Faktiskt riktigt bra enligt mig!!


Party?

Väntar på att mamma ska komma och hämta mig, jag och Elin ska hålla i en liten överraskning på mammas och pappas och deras kompisars fest. Haha tant och gubbfest ;) Nej men det blir nog roligt skulle jag tro, men är faktiskt lite nervös! Men nu kommer hon om någon minut så måste gå!
Hoppas ni får en bra kväll, för det ska jag ha! :)

plugg på en lördag?

Känns inte ett dugg bra att behöva plugga på en lördag, men är man tvungen så är man. Håller i alla fall på att skriva mitt hemkunskapsarbete och ska senare skriva klart min novell så är det mesta gjort! Så måste fortsätta me det nu, så vi hörs lite senare! :)

söndag den 12 november

Godmorgon, har inte sovit speciellt bra kan jag ju säga. Men det trodde jag inte heller så.
Den här dagen bjuder i alla fall på mycket. Ska fixa stallet, dansa på "gubb & tantfesten", träffa Matilda, plugga och bara fixa hemma.
Vad ska ni göra idag då? :)



De där orden

Vad betyder dom där 3 orden egentligen? Det är så lätt att säga men så mycket svårare att mena, men det lättaste av allt. Är att såra andra människor med just dom där 3 orden.


At homee

Har kommit hem nu och bäddat ner mig i sängen med julmust och lite chips... Mumms! :) är trött och inte på speciellt bra humör men kvällen blev helt okej ändå. Var nere i Nora med Elin och jag satt typ och pratade om en massa olika saker med Maja och Matilda, trevlans! :) skriver nog en snabbis innan jag ska sova.


tonight

Halloj!
Skolan idag gick rätt bra. Har mycket att plugga till i helgen. Ska göra ett arbete i hemkunskapen, plugga till matteprov och fysikprov, göra ett häfte i SOn, skriva en novell i svenskan. Så måste göra det! :)
Vad händer ikväll då? Jag och Elin håller på och lagar pommes och hamburgare just nu så vi ska äta sen kanske det blir en sväng in till Nora eller så... det får vi se! :)
Jag älskar dig syster!

Planering, träningschema

Dom som är med och hopptränar i min grupp har varit här hela kvällen för lite teori, planering och så gjrde vi upp träningscheman och hur vi ska rida och vad vi ska göra inom dom närmsta ungefär 2 månaderna.
Det var väldigt nyttigt och bra och det är skönt att få prata, disskutera och bestäma med en riktig tränare hur man ska lägga upp allt oså och få råd och tips. Så har lite koll nu på hur det ser ut framöver.
Det blev lite sent och jag ska ju till skolan imorgon så måste nog gå och lägga mig nu känner jag! Så godnatt! :)

Ingen vila här inte

Ska ut till stallet nu och rida och fixa allt. Det klarar sig ju inte självt fast matte är sjuk, så det måste göras i alla fall! :) Vi hörs lite senare när jag kommit in igen, ska se om jag kan ta några nya kort också. Det är lite dåligt med det ;)
Tror att det blir att rida ut en sväng med Elin när hon kommer hem :)

Bikbok

Lockande eller vad?! ;) Ska se om det är något som kanske ska bli mitt! :)



Melbourne

Sitter och kollar på sevärdigheter, nöjen och vad man kan göra för utflykter i Melbourne. Jag och Sara måste ju börja fundera på vad vi ska göra så man hinner spara lite pengar så man inte känner att det kan jag inte göra för det har jag inte råd med osv... utan man vill ju känna att man ska kunna hitta på och se massa olika saker, för det är nog bara en gång i livet men är där.
Har hittat många saker jag vill göra som att:

  • Besöka många olika stora och fina shoppingcentrer och marknader för shopping.
  • åka till Philip Island och se pingvinerna i solnedgången och få se sälar, koalabjörnar och andra djur.
  • Åka tåg genom djungeln och få se massa olika djur, fin natur osv med Puffing billy.
  • Åka till ett nöjesfält en dag och göra en massa kul.
  • Och såklart nattlivet där!!
  • Stå uppe på Melbourne observation deck, i ett höghus 253 meter upp. Hur kul vore inte det?! Det är dessutom södra halvklotets högsta kontorsbyggnad.
Och en massa annat förståss, men ja då måste jag spara ihop lite pengar kan jag ju säga för det är ju inte gratis! Men jag ska försöka att spara ihop så mycket som möjligt så vi kan göra så mycket vi bara kan och har råd med!

PHILIP ISLAND






PUFFING BILLY



MELBOURNE OBSERVATION DECK





goodmorgon

Har tagigt mig upp ur sängen nu och hunnit få i mig en macka. Ska bara vila idag och ta det lugnt så jag kan gå till skolan imorgon! Mår fortfarande inte alls bra, kan det inte bara ge sig snart tycker jag!!?!?

JAG VILL/BEHÖVER HA!

Det här behöver jag verkligen så skulle inte tacka nej direkt!

efterlyst

Sitter och kollar på efterlyst, det är ju helt sjukt hur det kan vara så och att människor kan göra sådant. Ska gå och lägga mig efter det tror jag, ska inte till skolan imorgon för mår inte bra fortfarande. Säger godnatt nu i alla fall :)

julklappar?

Har ni börjat fixat julklappar?
Jag har faktiskt fixat min första julklapp idag och det var till en av mina älskade systrar! Men kan ju inte säga vad jag köpte här för då kan hon ju se ;) Men är nöjd med det och tror hon kommer bli glad i alla fall!
Jag och Elin förra julafton ;) Nu känner jag att jag vill ha juuuuuuuuuul


Hovslagaren

Håller på och kokar lite pasta och har gjort en liten sallas så ska försöka få i mig lite lunch. Väntar också på att hovslagaren ska komma, så vi får se när han kommer.
Har gjort klart bildmappen, vilket känns väldigt skönt så ska lämna in den till Ulla imorgon. Annars har det inte hänt så mycket idag och kommer inte hända mycket mer heller. Bara vila upp mig!
Saknar sommaren!

Home

Hej, min söta Matilda ringde precis och väckte mig. Haha hon är för söt alltså, vi hade ett väldigt samtal med henne!
Vaknade idag med feber, fortfarande världens huvudvärk + att halsen är asknäpp så kan knappt prata och den gör ont :(


one mounth

Det är en månad idag med bästa Oscar idag, jag älskar dig!

Ska lägga mig nu i sängen och läsa igenom fysiken lite till. Har knappt kunnat koncentrerat mig idag för har ju mått väldigt dåligt och jag gör det fortfarande. Tog mig i alla fall en lång och varm dusch för att det kanske skulle bli bättre då men det blev det ju inte... typiskt!
Får se hur det blir imorgon, om jag ska till skolan eller inte. Godnatt! :)

dååååliigt

Mår rent ut sagt piss! har världens huvudverk som jag haft nu ett par dagar och mår illa.... Hoppas inte på att bli sjuk men tror tyvärr jag börjar bli det. Har ont i hela kroppen och är så trött så orkar inte göra något heller.Ska i alla fall plugga resten av den här dagen, Quick Step ska vila! Hoppas ni har haft och får en fortsatt bra dag!

Dressyrträning

Träningen gick väldigt bra faktiskt, är nöjd med den. Astrid tycker jag ska börja rida 2 gånger om dan några dagar i veckan nu så hon verkligen får upp konditionen när tävlingarna börjar igen så hon är pigg i båda klasserna. Så ska börja göra det... funderar också på att raka henne, men jag vet inte. Hon har inte alls mycket päls men hon blir endå rätt svettig nu när jag tränar så måste fundera ut hur jag ska göra!

beck

Ska snart gå ner och se slutet på den beckfilm som går på tv. Den är faktiskt ganska bra! Sen ska jag gå och lägga mig direkt, är väldigt trött! :/ Så säger godnatt nu.
Imorgon är det dags för skola igen, känns inte sååå lockande! :(

mår dååligt

Åh mår verkligen dåligt... har världens huvudvärk så jag tror mitt huvud sprängs snart! Sitter och försöker trycka in massa i matten tills imorgon då jag har prov vilket inte alls känns så bra för kan inte allt.
Men jag kommer ju i alla fall klara det, det vet jag!
Ska plugga en stund till sen ska jag lägga mig, känner att jag måste sova!

att det ska vara så jobbigt

Jag äälskar att sova men jag verkligen hatar att gå upp!
Igår kväll åkte jag in en stund till Nora och träffade: Oscar, Simon, Kevin, Robin och Sagha.
När jag kom hem så satte jag mig och åt lite popcorn framför tvn med Elin och mamma sen gick jag faktiskt och la mig... var riktigt trött! :)
Den här dagen händer det inget kul alls, ska nästan bara plugga, har matteprov imorgon och kan NADA! Känns inte ett dugg bra kan jag ju säga men mamma får hjälpa mig sen!

Hopptävlingen i Laxå

GLAD TJEJ OCH DUKTIG PONNY!

Kan sammanfatta dagen skulle jag säga!
Nollade och vann maskeraden gjorde jag, är verkligen jätte glad att sluta såhär bra nu. Det här var ju sista tävlingen för iår så det känns väldigt bra att det slutar på topp!

Här kommer lite bilder!

Haha vilken snygging va?!















Tävling!

I bilen på väg till tävling! Riktigt taggad :D


fullt upp!

Har myyycket att göra idag! Dagens måste:
  • Fixa stallet hemma
  • Fixa stallet hos Amelia
  • Rida Ginger
  • Rida Quick Step
  • Locka Quick Steps man, svans osv inför imorgon.
  • Plocka löv, kvistar
  • Packa alla saker
  • Puttsa alla saker
  • Städa
  • Åka och träna inför lucia
Och lite annat så blir dålig uppdatering så ni vet!

Godmorgon

Har sovit hos Oscar inatt. Är riktigt trött känns som om vi inte sovit något inatt. Menmen, ska se när mamma eller pappa kan hämta mig så jag kan ta mig hem för har jätte mycket saker som jag måste hinna med idag!


städning

Fodrade och släppte ut hästatna imorse har också hunnit rida en kortis för att testa en sadel men som tyvärr inte passade! Sen var jag och mamma och hämtade lite saker för en sak som jag kommer säga senare! Sen var vi också till nya ICA i Nora och handlade, fick en ny Foundation.

Nu blir det bara att städa och fixa och sortera kläder, vilken verkligen behövs! Sen klockan 4 blir det hoppträning. Och ikväll blir det att sova hos min älskling!<3

pppaaarrrtttyyyy

Titta vad Emma visade mig just... Fyfan titta på det så fattar ni, gud vad härligt! Synd bara att det inte finns i Sverige och att man är så liten :(

Blir festligheter med Emma ikväll i Örebrroooo! Kommer bli brabrabra!



2 november

Vaknade nyss av en sak, jag inte kan ta upp här. Mamma pratade om att kanske åka in till Örebro idag... men vi får se hur det blir med det. Tänkte åka upp till ridhuset idag med och hoppa men det blir inte heller för mamma inte kan köra. Så jag vet inte vad det blir med den här dagen.

Spanien 2010

Min farbror skickade nyss bilder från spanien sommaren förra året.... här ska ni få se några :)

mumms!

Åh dricker årets första julmust, mumms säger jag bara! :) Jag älskar det ;* Försöker ta tag i matten men det går inte så bra för det är ju så jäkla svårt! :/ Så gör det någon annan dag...

Puss

Lite kul är de att ha din inloggning;) puss älskar dig// din älskling<33


härligt

Har precis varit ute och ridit med Amelia och fixat hela stallet till och med min systers saker. Snällt va?! :) Har också precis fått i mig lite lunch, lassagne. Mummssss säger jag bara!
Nu ska jag sätta mig ner och ta tag i pluggandet. Ha en bra eftermiddag allihopa :)

godmorning?

Godmorgon, min älskling ringde mig för en halvtimme sedan och väkte mig. ;)
Vad bjuder denna dag på då? Nej inte alls mycket eller jo väldigt mycket men inget roligt alls...
Vid halv 3 ska jag ut och rida med Amelia och sen ska jag bara plugga hela dagen och sen blir det nog ett styrkepass till kvällen skulle jag tro. Så ska inte ut eller nå idag, vilket är väldigt trist faktiskt, men det är väl behövligt ibland antar jag. :)

RSS 2.0