Nattinatti!

Nu har vi varit iväg på finmiddag, trerätters och sååå gott var det! Nu drar jag ner mig i sängen proppmätt och glad!

Imorgon är det en speciell dag, nämligen min dag!


My day in pictures

Min dag hitills!


Skåne

Så är framme nu i skåne, som jag varit ett par timmar. Resan gick bra, vi har hunnit äta en superhod middag och pratat en massa. Ja nu ska jag sova i alla fall, skriver mer imorgon är suupertrött!!


TVÅ FAVORITER

Har fortfarande riktigt riktigt ont... men ja har fått en läkartid nu när jag kommer hem från Skåne, så hoppas de kan se vad det är. Kunde alltså inte träna idag, vilket suger!!!!! Jaja, har i alla fall nästan gjort klart mitt arkitektarbete, har byggt ett stall/ridhus. Ska börja packa nu också hade jag tänkt. :)

It realy hurts!

Mitt humör svänger upp och ner något så fruktansvärt just nu. Ska antagligen åka till en läkare imorgon, skulle försöka ut och springa idag, kom inte långt innan jag fick gå hela resten av biten. Det går knappt att förklara hur fruktansvärt ont jag har, blir så arg/trött/ledsen för att jag alltid ska ha ont. 

Hade 2 redovisningar idag, i SO och fysik. Tycker inget av de gick speciellt bra menmen... man kan ju alltid hoppas på det bästa. Imorgon är det inget speciellt men vi har fått en bok i engelska och en i svenskan vi ska läsa ut så ska läsa lite nu hade jag tänkt!

Dressyrträning

Ligger och kollar på film nu, dressyrträningen gick bra idag tycker jag, helt okej i alla fall. Åh vad jag tycker om min lilla prinsessa! Haha kotten var i alla fall lite galen idag :) imorgon är det skola, så ska nog snart lägga mig!


HAAPPPPYYYY

Är så glad, om det går som jag har tänkt så kommer jag vara världens lyckligaste. Har antagligen skaffat mig världens bästa sommarjobb nu med också. Åhh, älskar att vara såhär lycklig och inte kunna sluta le. 
Skriver mer senare om det här, i fall att det blir så! Hoppas i alla fall på det bästa och jag kommer antagligen FLYTTA direkt efter när vi slutat skolan, goodbye nora! Finns inte ord för hur skönt det ska bli!

Bad I know

URUSEL UPPDATERING, jag vet! Men jag lovar, det ska bli bättring! Jag och Elin funderar på att starta upp en blogg tillsammans... men vi får se!
Jaja, igår efter skolan åkte jag i alla fall hem till Amanda då vi gick ut i stallet och fixade en massa med hästarna, stallet, åt tacos, pratade masssor och bara myste helt enkelt. 
Imorse bar det av till tävling och där har vi höllt hus hela dagen! Blev en nolla i första klassen och i andra ett pet och ett stopp i omhoppningen. 

Vi båda är nöjda med dagen och snart kommer hon till mig. Vi ska ut och rida på Kotten och Quick Step och så blir det mys ikväll med antar jag. Skriver mer senare!
Amanda och hennes ponniiie Matilda :) SÖÖTISAR!
I

gallleeeen

2 nationella idag IGEN... gick helt okej, men inget extra liksom! Är i alla fall HALVT död efter denna vecka, hoppträningen idag på stora utebanan gick ok. GAAAAAALEN HEST och trött ryttare.. haha ingen bra kombination. Var bra nära att jag flög ett par gånger. Men lyckades hålla mig kvar. 
Aja har världens m*nsvärk, så får se hur det blir med skolan imorgon... hoppas på att det blir bättre!
HAHA SÖTT?!?!? Min första tävling.....

livet är hårt ibland

Nationella i svenska och fysik idag, spanskan vet jag vad jag fick och det slutade på ett VG, så får vara nöjd över det tycker jag ändå... fysiken gick också bra. Imorgon väntar 2 nationella prov i engelska. Usch, är helt slut av att anstränga mig såhär mycket.
Blev en härlig uteritt med en sjukt pigg ponny, hahaha! Ville bara dra iväg.. han är för gullig! Med Quick Step blev det promenad bara idag, det är hon välförtjänt av efter några hårda dagar!

it's just small things

Ska lägga mig i sängen nu och läsa lite SO, har förhör på fredag. Denna vecka är rätt tuff: 6 nationella, biptest och SOn.
Bäst att lägga sig i tid, har inte sovit ikapp alla timmar sedan resan, är suuuper trött!
Blev en lång uteritt med Elin idag, backträning med Quick Step och Dellis och med Kotten blev det hoppning på banan! :)

Tisdag: * Engelska muntligt nationella
* sv muntligt nationella

Onsdag: * Spanska hörförståelse?! nationella
* Fysik, labboration nationella

Torsdag: * Engelska hörförståelse, nationella
* Engelska läsförståelse nationella

Fredag: * Biptest
* SO

Så ser min skolvecka ut.... Helgen kommer nog bli efterlängtad!



HOME SWEET HOME

Kom hem igårkväll men gick och la mig ganska snabbt. Så skönt att vara hemma med, har också suttit upp på hästryggen för första gången på 3 veckor... UNDERBART var ordet!

Det var dressyrträning idag som gällde för mig och Quick Step och Susanne frågade mig: HAR DU/NI VILAT ER I FORM?! alltså det gick jättebra! Kotten red jag en sväng på banan :)
Nu ska jag sova, godnatt!


LONDON

Nu ar vi i london som ni kanske kan lista ut? ;) Hehe, men nu ar vi i alla fall snart hemma igen vilket ska bli otroligt skont konstigt nog. Men gud vad jag saknar det otroligt vackra och unbderbara landet! En sak har jag lovat mig sjalv: JAG SKA TILLBAKA DIT!
Jaja vi ar i sverige om 5 timmar, jag skriver mer do :)


babysitting

Yes som rubriken lyder, ikväll sitter jag och Sara barnvakter åt Saras lillebror Rayner. Han är sååå söt alltså, hihi. Vi ser på filmer, det är så kul för de har bioduk här så det är som att se på bio nästan sen har de en 3D TV också så man kan se filmer i 3D hemma, hur nice?!
Stephanie och Mikael är i alla fall på fest ikväll så vi är hemma här och tar det lugnt.
Klockan är 11 här så de borde vara hemma om ca. 2 timmar, då blir det packning för imorgon på eftermiddagen åker jag och Sara hem till Sverige igen. Tråkigt men sant!

LYCKA

Känslan när man får reda på att man inte ska åka hem imorgon utan på LÖRDAG, obeskrivligt! Vi kommer alltså få en hel extra dag här. Sjukt bra juu! Ikväll har vi haft "främmande" sjukt roliga personer, har inte skratt så här mycket på bra länge kan jag lova!
Bilder från igår när vi klättrade/vandrade i bergen! Sååå vackert!
OJA DET VAR JÄKLIGT LÄSKIGT MEN KUL ATT SITTA VID STUPET SOM VID DEN FÖRSSTA BILDEN!





more pictures


lite snabbt sådär

Nu inatt efter midnatt kom vi fram till Melbourne. Skriver lite snabbt nu för tänkte somna om. Kommer nya, bättre bilder senare idag! Alltså imorgon för er i Sverige! vi hörs!

the last day tomorrow

Sista dagen imorgon här, vill inte härifrån. Det är så sjukt vackert så det finns inte.. jaja vi lämnar i alla fall inte värmen, vi åker tillbaka med flyget imorgonkväll till Melbourne. Imorgon åker vi till dreamworld igen, ååh haha älskart. Det är som skara sommarland fast 3 gånger större!
Jag och mikael på bilden :)

Bilder del 2

Här kommer några till, hahaha nu sitter vi här igen på donken vid datorn. Det ligger precis vid stranden så snart blir det bad och solande!
Lite bilder nu jag vet, menmen!
HUR SÖT?! Dricker mjölk....

smakprov

Ett litet smakprov, internet kostar skjortan så jag och Sara har gått och suttit oss på donken. Så kommer lite bilder, kommer med senare!!!!!
HUR SÖT?!

our 2 days in pictures

It's look very cold at the pictures, but I promise It isn't! It's about 27degrees.
LAST DAY
TODAY
My camera is cool!

DAY 2

There were no shopping for us yesterday as I said, instead went to the beach and the market next the beach. Last night we went to an family for barbeque, it was so nice to sit out in the night in just a tank top and and shorts.
Today were going to more markets, hehe so today we going to shopp! And what more, I didn't know.
But we gonna have a really fun day, I think. Tomorrow we are going to Surfers paradise with a plain, hehe Me and Sara is a little bit tiered to go with that now, but It's fun to went for other places! :)
I take my camera with me today, so new pictures come tonight ;)

DAY 1

Har precis duschat, snart bär det av för lite shopping, det skulle tydligen vara nära havet?! L O V E I T!
Ikväll skulle vi till några och grilla, älskar att man kan gå såhär. Är ca. 26 grader i skuggan!!

RSS 2.0