Sjukt bra fredagskväll

Två bilder på Matilda och Emin <3


Bara bättre och bättre

Jag vet inte vad det är, men allt är ju så jäkla bra just nu känner jag. Den här kvällen har ju verkligen varit sjuuuukt bra! Alla dagar blir ju verkligen hur bra som helst, men jag har ju världens bästa vänner. Bilder kommer snart från kvällen... Matilda ska skicka dom! :)

Pommes

Tjatja bloggen sittter här med fint folk o äter pommes på 47an


Det blir aldrig som man trott

Humöret är verkligen så låååååååågggt. Får se vad kvällen bjuder på... blir nog att åka ner till nora med Matilda och några mer :) Får hoppas att det blir ändring på det!

så himla snällt

Peder, Kevin och Viktor kom och hämtade mig och Matilda när vi skulle till skolan. Så himla snällt av dom! Nu sitter jag hemma hos Matilda, tror pappa kommer och hämtar mig sen när han slutat jobbet. Då ska jag hem och plugga :)

Hehe jag och Matilda är lite lata... Matilda sitter i sängen och jag i hennes soffa och bara tar det lugnt, men det är också sjukt skönt ibland!
Hehe vilka snyggingar xD

Tja

Tjatja bloggen jag heter Oscar o emma älskar mig;)/emma


orienteringen.... skit

Åh orienteringen gick väl bra, sprang med Tilda. Vi fick bästa tiden, men är inte speciellt nöjd... Stukade foten rejält så foten är jätte svullen och jag kan knappt gå, skit roligt! Men Peder och kanske någon mer kommer och hämtar mig och Matilda och kör oss, för kan ju inte gå. sen har vi några lektioner kvar, så ska försöka ta mig igenom den här dagen. Nu ska jag och Matilda hoppa in i duschen sen åker vi till skolan.

Blivit bättre

Idag var Quick Step och Dellis piggare och gladare än vad dom var igår. Skrev inte det här, men mina hästar hade rätt hög feber igår och var inte alls pigga eller så, så dom fick stå innne hela dagen och vila upp sig med mycket mat och vatten och idag hade inte Dellis någon feber alls och Quick Step va rlite på gränsen, men det beror ju på att dom blev vaccinerade i måndags och då kan man ju få biverkningar efter det precis som vi människor. Men vi tog i alla fall en rätt lugn och lång skritt barbackatur idag. Så dom fick röra på sig.
Nu ska jag och Matilda gå och lägga oss, godnatt! :)
Hehe min lurviga häst, i vintras!

Hos Matilda

Sitter nu hos Matilda, har precis kommit hem till henne. Blir at sova här inatt eftersom vi har sovmorgon imorgon och vi ska orientera imorgonbitti det första i skolan och Matilda bor precis där vi ska :) Vi ska sätta igång och plugga nu. Så vi hörs sen!

Inloggning

Haha jag har emmaas inloggning till denna blogg///Peder


laborationsrapporter

Håller på och skriver labborationsraporter medans jag dricker dog varm oboy. Usch vill gärna lägga mig och sova i stället för att sitta med det här. Men det ska ha varit inne imorgon så det är bara att skriva klart det!

Jag saknar dig

Såg nu att mitt inlägg som jag skrev när jag satt på bion, inte kommit upp. Konstigt!
Idag var det ju i alla fall gymnasiemässa i Örebro som vi var på. Tyckte väl det var lite sådär, dom hade inte något jag sökte så det var lite synd. Men efter det gick jag och träffade min broder och sen kom Matilda med och vi åt.
Sen gick träffade jag och Matilda Oscar, Andreas och Peder och vi gjorde lite saker, gick runt på stan osv. Sen gick vi till bion vid halv 6 och bestämde att vi skulle se Jag saknar dig. Och vilken bra film! Enligt mig en av dom bästa jag sett. Till och med Oscar Peder och Mattias tyckte den var väldigt bra.
Vi tog bussen hem sen i alla fall sen var Oscar så snäll att han körde mig hem från Nora men vi stannade till på statiol så jag fick en kopp varm choklad. Så sitter och dricker den nu, medans jag pluggar.
Finns inge mer att säga än att den här dagen har varit bäst!
Kom precis hem så är väldigt trött!

sjukt bra dag?

ska ut och kvällsfodra hästarna nu sen ska jag faktiskt lägga mig! Imorgon är det en riktigt skön dag i skolan, imorgon bitti är det b-tid i en timme sedan har vi 2 timmars håltimme sen åker vi till Örebro för att gå på gymnasiemässa och sen stanar jag kvar i Örebro med några och på kvällen blir det bio oså :) Blir nog en sjukt bra dag!

bra början

Såg att redan igår, första dagen med den här bloggen så är jag uppe i 44 besökare och 172 sidovisningar. Det är ju en bra början i alla fall :D

Pluggkväll

Sitter och tar det lugnt, ska snart sätta igång med pluggandet. Blir en pluggkväll ikväll! Har inget att skriva om just nu. Skolan gick i alla fall bra idag, rätt skönt med måndagar. Efter skolan cyklade jag hem och sen gick jag och Elin direkt bort till Mia med hästarna för veterinären kom och skulle vaccinera hästarna.
Jag har verkligen en jätte snäll häst, hon rörde inte sig alls när hon fick 2 sprutor och hon är bara 5 år. Hon är så duktig! :)

en ny dag imorgon

Nu ska jag lägga mig, är trött och mår inte jätte bra. Imorgon är det en ny dag!

Ta nya tag, inte titta bak

Allting börjar om
Jag kan börja om
Allt som hänt, alla misstag.
det lägger jag bakom mig
Det kommer nya dar, att då ta nya tag
och inte titta bak utan blicka framåt

Kvällen igår blev hur bra som helst!

Ja, som rubriken lyder. Igår kväll blev hur bra som helst! Den spenderades med massa härligt folk. Här kommer lite bilder på mig och Matilda från igår. :)

Klubbmästerskapet

Igår var det KM för Dylta ( dom jag tävlar för ), som jag var med på. . I första klassen(60 cm) och en clear round så var hon väldigt fin, jag hade ett bra tempo och hon skötte sig bra. Men hon hoppade av alldelles alldelles för stort så hon petade sista hindret. I andra klassen (70 cm) som också var KMklassen så var hon också fin, och då nollade vi och gick ju därför till omhoppning. I omhoppningen blev jag väldigt förvånad för hon svängde snabbt och när jag sa till henne och hon hade bra tryck i sig och hoppade som en kanon. Men tyvärr så råkade jag svänga för mycket och för mycket över ett hinder så hon tappade ena sidan och petade ett.
Men vi hade en bra tid och det kändes bra annars! Det var ju första gången vi kör omhoppning och första gången hos stod uppstallad så det var mycket nytt för henne :)
Min syster gick däremot och vann hela KMet. Så stort grattis till henne! Jag kom 6a, på grund av det där petet :/

Ny blogg

Har gjort en ny blogg, här på blogg.se istället för devote. Tycker att det är mycket bättre på blogg.se. :)
Ska skriva om min allt möjligt. Allt som berör mitt liv och allt annat. Hoppas ni gillart!
Matilda håller på och hjälper mig med min design, så himmla snällt av henne! Hennes blogg hittar ni här: MATILDA , Tycker alla kan ta en titt :)

RSS 2.0