godnight

Ska gå och lägga mig snart, ska försöka att masa mig till skolan imorgon hade jag tänkt. Om jag inte blir sämre förståss, febern har gått ner lite och jag är något piggare.
Har missat 2 prov nu och isvak... känns ju bra att jag inte har pluggat på svenskan som vi har imorgon, skit med... men har inte sakerna hemma och inte kunnat. Jaja det går som de går...
Så godnatt då, får se hur det blir imorgon :)

Pictures of the most beatutiful

DGR Metall. Alla på bild är Karins hingstar
Verona's Bo-Gi ( Quick Steps pappa )
JARNO





IN NEW

Från göteborg!

What am i gonna do

Blev en lugn kväll ikväll, med film och tvtittande. Har legat i sängen nästan hela dagen och så får det förbli imorgon med, mår fortfarande inte alls bra!
Ligger nu i sängen och ser på 112 på liv och död.


I am going to fight

Är hemma idag från skolan, mår inte alls bra. Huvudvärk, illamående, halsont och småfebrig. Känner mig som kokt spagetti! Orkar knappt ta mig upp ur sängen...
Dagen kommer alltså bestå av en massa vila, sova, plugg och film. Ska seom jag kan masa mig bort till Kotten och rida en sväng, elin skulle i alla fall rida Quick Step idag, jätte snällt!
Lite jobbigt att jag har prov idag som jag nu missar, får se om jag kan ta mig till skolan imorgon. Annars missar jag ett till.. jobbigt att ta igen det sen!

Blir gaallen

Blir galen, så mycket just nu i skolan och allt annat! Har SOprov imorgon, Spanskaprov på onsdag och svenska på torsdag.
Mår inte bra så får se om jag kan gå till skolan imorgon...

Mycket bra händer nu med!
I helgen är det tävlingsdags
Nästa helg är det övernattning och mys med klassen och 2 dagarsträning för erling Johansson
Helgen efter är det 2 tävlingar, både dressyr och hoppning!
Veckan efter åker jag till Australien :D låter väldigt bra i mina öron!


Maby, maby someday

Är fortfarande inte hemma än, kommer hem vid 11. Blir då att lägga sig direkt, så säger godnatt nu för min telefon kommer snart dö.

Hoppas alla haft en lika bra helg som jag, imorgon drar skolan igång igen!


On my way home

Är påväg hem nu efter en fantastisk helg i Göteborg!
Fått ett nytt dressyrträns, stigbyglar, ridbyxor, jeanshorts, mobilskydd och ett par skor och såklart en massa upplevelser!

Jätte skönt är det, vi sitter i 1:à klass. Men ska bli sköt att komma hem men lite mindre roligt att skolan startar igen imorgon...

image description


Göteborgs horse show

Uppdatering från Göteborg!

Angelica Augustsson blev 2:à i speedjumping finalen!


YEEEEAAH

Tjatja bloggen Elin här. Tänkte bara säga att vi är på väg till Göteborg :D:D:D hehehe elinismyname.devote.se
Haha kul inlägg från mig hehe


Göteborg

Sitter ni på tåget mot Göteborg!
Nu ska jag ha en trevlig helg i Göteborg hade jag tänkt, med shopping, Göteborgs horse show, kanske ska åka till mormors grav med..., hotell, god mat och bra sällskap.

Tycker det låter helt okej i mina öron ;)


Elin Angergård, Lady's Delight

Bilder från idag, hittade inte mitt kort till kameran så fick ta med mobilen vilket ger urusla bilder!

me and my life

Har varit ute och sprungigt i över 1 tim nu på morgonen med Amelia, härligt men är rätt trött nu!
Ska snart bege mig ut till stallet för att fota Elin när hon rider Dellis på ridbanan, sen ska jag rida ut med Amelia på Kotten med.
Lite senare ikväll är det dressyrträning som gäller för Susanne med Quick Step. Måste hinna plugga, packa och städa med.
Ja, som ni kanske märker är mina dagar fullspeckade och fullt med hästar. Men ja, det är mitt liv just nu och jag ÄLSKAR DET!


Elin och Dellis, vilket stiligt ekipage!

Full rulle

Fullrulle är det nu i mitt liv kan jag lova! Har haft fullt upp hela dagen, men tog mig faktiskt en sovmorgon idag till 11 då mamma väkte mig. Blev den enda på hela lovet.
Har ridit Kotten, tränat med Quick step i ridhuset, cyklat faktiskt också idag, dressyrmöte på dylta och nu precis planerat inför tävlingsäsongen för mig och Kotten!
Det ser ut som att jag och Kotten nu kommer tävla i alla fall varannan helg, enda fram till sommaren nästan! Vi kommer vara med på olika cuper, meetings osv. ÄLSKART!

LIVET ÄR PÅ TOPP, JAG PÅ BRA HUMÖR. LIVET LEKER HELT ENKELT!



two videos

HAHA FAIL!!!


När livet är som bäst!

Det blev en otroligt lyckad dag i Romme med mamma måste jag säga! Åh jag älskar min mamma över allt på hela denna värdl måste jag säga. Vi har fikat gott och såklart åkt en massa massa skidor.
Hehe vi båda är faktiskt rätt möra i benen måste jag säga, men det är värt det.
Jaja när jag kom hem nu så bytte jag bara om sedan red jag både Quick Step och Dellis ute i regnet, usch säger jag bara vilket väder!!!
Videor är på G från igår!

En dag i skidbacken

På väg till Romme för en dag i skidbacken med världens bästa mamma, LOVELY.


Vårväder?!

Har varit skitfint väder idag ju, så självklart har jag passat på att vara ute!

Red först ut på Dellis runt banvallen, sen när jag kom hem så bytte jag häst och testade faktiskt den nya dressyrsadeln på Quick Step. Red henne väldigt länge idag, först runt hela ås sedan runt hela elljusspåret med. Så blev 2 långa rundor idag!

Åkte till ridhuset idag med Kotten och mia och red dressyr+markarbete, riktigt bra övningar och han jobbade på väldigt bra!

Nu är jag hemma och tänker packa nu till imorgon då jag och mamma åker till Romme, för en heldag där!


The rest of my holliday

Matilda kunde tydligen inte följa med till Romme... så ska se om någon annan vill det eller om jag åker med min älskade mamma istället, kan vara mysigt det med! Sedan på fredag åker ju hela familjen till Göteborg :D

Blir nog asbra det! Har mycket att plugga nu under lovet, vilket suger! Jaja... ska lägga mig snart eftersom jag ska upp tidigt imorgon, vi får gäster.
Har inte haft och kommer inte ha en enda sovmorgon på hela lovet :/

Dressyrträning

Var ute och gick istället förut idag.. vågade faktiskt inte springa, det är så halt! Red också barbacka på Kotten medans mamma gick med Dellis. Blev en mysig tur!
Nu har jag precis kommit hem från dressyrträningen som gick helt okej faktiskt, fast det brukar alltid gå bättre... menmen, det kan ju inte alltid gå skitbra, right?
Nu ska jag försöka slå upp historiaboken och försöka att trycka in något, hehe vi får väl se om jag lyckas.
ÄLSKAR BILDEN!



Dagens planer

- Plugga
- Städa
- Rida Kotten
- Ut och springa om jag hinner
- Färga Sagas hår
- Dressyrträning
- Myskväll med Mamma

Träningschema

Har bestämt mig nu för att ta tag i träningen ordentligt, ska lägga upp ett stenhårt träningschema nu för ca. 8 veckor framöver där jag kommer lägga upp varierad träning för både mig och hästarna, tror det är bäst så och att det lönar sig.
Ska med bärja tänka på vad jag äter mer, vad som är bra, mindre bra osv.

Alltså att jag ska försöka att äta så bra som möjligt och träna bra så jag mår så bra som möjligt och lever ett bra liv, där jag är glad, pigg och helt enkelt mår bra! :)

Några viktiga punkter jag tror är bra om man ska gå framåt:

- RIMLIGA mål, som går att nå, men ändå som en morot att kämpa för!

- Planera träningarna

- Rätt kost

- Vila

- Sova ordentligt

- Varierad träning

- Stark vilja

- Vara kritisk och positiv

- Vara en riktig kämpe och inte ge upp!



Fullt upp!

Inne nu, har inte varit inne sedan halv 7 imorse. Tävlingen gick bra, nollade och placerade sig på 10:onde plats av ca 45st? Jaja, väldigt fin runda i alla fall!
Red Kotten direkt när vi kom tillbaka ut, med ett riktigt jobbarpass. Haha gud vad han tyckte det var jobbigt!
Jaja, efter det gick jag hem till mitt stall med Amelia och vi rakade både Quick Step och Dellis, båda skötte sig utmärkt tycker jag.
Så har precis kommit in, så ska hoppa in i duschen och senare PLUGGA ikväll, inte roligt men behövligt!





Tävlingsdags igen!

Sitter i bilen påväg till Örebro, nu är det tävlingsdags igen. Nu har vi med oss båda hästarna, fast Eva ska hoppa ginger. Vi får se hur det går!


In new


Tävling!

Blev Marieberg nu på förmiddagen för mig, mamma och Elin. Fick med mig: ett par shorts, bh, ny mascara och hårspännen... Ska in i veckan med!

Nu är jag påväg till Örebro för att vara med när Mia tävlar. Vi hörs sen!

Var ute och red på kotten med förut, härligt när man får se djur varje gång!


En gång i phuket

Amelia var så gullig så hon bjöd mig på bio idag, blev en gång i Phuket. Haha tycker den var väldigt bra och rolig, väldigt mycket skratt måste jag säga!

Har precis kommit hem nu så ska sova, är fortfarande sjuk :(

 


Hoppträningen

Hehe somnade när jag kom hem från skolan... mamma kom upp på rummet och bah: Men Emma, du ska ju vara i stallet om 10 min. Så fick skynda mig och sen åkte vi iväg på träning.
Träningen gick asbra tycker jag, vi gjorde bra övningar och en rolig bana i slutet :)
Imorgon tar jag bussen till skolan vid 20 över 7 för att äta frukost med Saga, trevligt trevligt! :) Men nu är jag trött o ch inte bättre så ska sova. Godnatt!

Training

Känner mig väldigt hängig, vilket jag gjort hela dagen... tror jag börjar få en ordentlig förkylning... SSÅÅÅ typiskt nu när jag ska ta tag i träningen på riktigit!!
Engelskaredovisningen är jag inte alls nöjd med, spanskaförhöret gick bra...får 2 fel av 38 tror jag det var.
Ska lägga mig en stund hade jag tänkt för att försöka sova för senare är det hoppträning med Kotten som gäller!!

Surfers paradise in Australia

NU ÄR DET BESTÄLLT!
Jag klagar verkligen inte. Idag beställde Mikael flygbiljetter till Surfers paradise där vi ska vara i 1 vecka vilket ligger i nordöstra Australien, där det är varmare än i Melbourne. Jag klagar inte ett dugg, för det här ser inte helt fel ut va? ;) :

EN OFÖRGLÖMLIG RESA MED MASSA SHOPPING, SOL, BAD OCH SEVÄRDIGHETER!
´

It's over now

Nu är det värsta på länge över, sååå skönt måste jag säga. Var så fruktansvärt nervös så bara stod och skakade och stammade när jag pratade! Jaja, nu är det över.
Nu ska jag städa upp på rummet, har en hästledig dag igen. Så tänkte sätta mig på träningscykeln och cykla ett tag, så man inte är helt lat!

Nya bilder på Quick Step!

HAHA BUSFRÖ!!!!







Från IG till VG+/MVG

Skolan idag var rätt skön. Var inte med på badet idag men hade matteprov som gick OK, fick 19 av 25 vilket var VG+ men läste inte några frågor rätt så svarade på fel sak annars hade jag fått MVG. Jaja, bättre än förra gången då jag fick IG...
Ska ut och fixa stallet nu och rida både Quick Step och Kotten.

Kommer fler bilder från igår på Quick Step och Dellis som jag tog :)

Bilder från tävlingen!

Bilderna är tagna av MATILDA OLOFSSON! Tack gumman! :)
'
Elin och Dellis!
En 1:a plats för de!

Chips och plugg

Har en hästledig dag idag, sköööönt!

Saga är här, vi pluggar miljöarbete som ska redovisas på tisdag, usch! Haha men lite tröst av chips har vi ju allt!
Bilder kommer förhoppningsvis från idag och igår idag.

Video från igår


Älsklingen


MVG

Fick förresten tillbaka mina 2 krönikor och fick MVG på båda. Vilket jag är väldigt nöjd med! :)
Har varit till Lindesberg och hämtat ut mitt pass, haha ser ut som ett UFO! Aja, nu ska jag fixa stallet, fixa inför morgondagen, rida Quick Step och Kotten och sen ta det lugnt för imorgon är det TÄÄÄÄÄVLINGSDAGS! Matilda ska med, så det blir nog bra. Vi ska ju ha med oss alla 3 hästarna ;)'
HÄRLIG BILD FRÅN I SOMMRAS!


Nationellt prov

Hur gick nationella provet idag för er?

Det gick väl sådär för mig, skrev 7 fulla sidor men hann inte skriva allt... hur man nu lyckas med det? Jaja... gjorde mitt bästa och det är väl det viktigaste antar jag.
Nu sitter jag här med världens bästa Saga, som verkligen verkligen betyder mycket för mig. Du ställer alltid upp för mig, i ur och skur.
Det blir att hon sover här idag och antagligen på söndag med, vi måste fixa med miljöarbetet.





Hoppträning

Känner mig sååå stressad just nu, jätte mycket i skolan nu osv. Är nervös och stressad inför allt...

Hoppträningen gick i alla fall bra idag tycker jag, hade med kotten idag. Är nöjd över passet och ser fram emot tävlingen i helgen!!

Imorgon är det nästa plåga: NATIONELLA I SVENSKA, uppsatts i 3 timmar. Blääääää


Without you, I am nothing

Vad skulle jag göra utan er? Mina älsklingar <3

Utan er vore jag ingenting, vore helt tom. Ni förgyller min dag!






It's just bullshiet

Ärrrrr sååååå arrrrrrggggggggg, ledsen och besviken, är på världens sämsta humör!
Svin hör hemma i skiten, inte hos mig.
Att bli sårad gång på gång, att bli behandlad som skit.
Att ibland duga, ibland inte.
Bara en lek, bara ett spel.
Men nu vill jag inte vara med på det här längre.
Nu skiter jag i allt, tar det som det kommer och lever livet!
I must have do something do deserve this, like this stuff



Dressyrträning

Träningen idag gick asbra! Red ut på kotten innan det med, mitt förbaskade knä gör FRUKTANSVÄRT ont... Blääää!

Imorgon är det nationellt prov i svenska så ska lägga mig nu så jag orkar med det...


far far away

Ligger hemma hos Saga just nu, mitt ute i ingenstans 2 mil utanför Lindesberg. Hehe jaja men ska i alla fall sova här inatt, vi har precis gjort hemkunskapsarbeterna som ska vara inne imorgon, fytusan!
Men jag ska nog klara det med skulle jag tro ( hoppas i alla fall ).

Nu ska vi ta lite chips och dippa, mumms!



120205

Kvällen igår blev bra, träffade ju Matilda, vi gick ner I KYLAN och åt på 47an och bara tog det lugnt... det behövs ibland det med. Jaja, det var i alla fall trevligt. 

Nu snart ska jag till ridhuset och rida Kotten, hoppning är det som gäller senare så ska jag åka till Saga i Lindesberg och sover där tills imorgon, blir nog brabra det!

Romme 2012 in pictures

Hihi jag och Jane! :D
Jag och min älskade fina vän Saga!
Mina normala vänner: Andreas, Fredrik, jag och Mattias <3
Mycket skrattt kan jag lova trotts kylan!

Hårdtränin som gäller

Titta vad pappa kom hem med här omdagen, nu jävlar ska det hårdtränas!

Försöka bygga upp mitt knä nu, för HAR FRUKTANSVÄRT ont i mina knän just nu... Tror det beror på mycket träning och kyla.


Skidor+2hästar

Romme var sjukt bra alltså, åkte snowboard med en massa underbara vänner! Bilder kommer imorgon, för vårat internet funkar inte!
Har nu ridit både Dellis och Quick Step nu idag med.. Är HELT SLUT nu kan jag lova. Så ska duscha sedan soova! :)


RSS 2.0