31 Oktober

Kvällen blev verkligen superduperbra! Mycket härligt folk som alltid gör mig på riktigt bra humör!
Synd bara att humöret sjönk ganska mycket nu när jag kom hem, så bäst att lägga sig så man kan sova ifrån det och hoppas på att vakna på bra humör. Imorgon blir det bara en städ och pluggdag.

mys

Blev att Oscar sov här inatt, vi somnade framför filmen, haha eller ja i alla fall jag... lite pinsamt kanske men jaja. Idag har vi bakat scones eller ja, jag har det. Som vi åt till frukost. Dom var faktiskt helt okej men råkade tappa plåten i golvet s det var bara 3 som överlevde tyvärr.
Nu ska vi snart in till Nora och äta lite lunch med Matilda och Emin och kanske någon mer? Vad vet jag. Blev i alla fall en bra kväll igår och hoppas på en bra dag idag med! :)
Men usch vi såg fredagen den 13onde igår och någon annan skräckis som vi hyrde. USCHUSCH!





Fixfix

Håller på och fixar mig, Oscar kommer snart och hämtar mig. Vi ska först ner till Nora och hyra film och köpa lite gott tror jag och sen åka hem till mig, för då blir det en myskväll! :) Så vi hörs senare.

Hoppas alla får en väldigt bra kväll, för det tänker jag ha! :)

Halloween

Blev ju att åka hem till Matilda vid kvart över sex tror jag klockan var. Jag fick äta mat hos dom, vilket var riktigt riktigt gott, fick både mat och efterrätt. Det var tårta till efterrätt, haha den var lite rolig och halloweenisk!
Sen så gick vi och fixade oss för att gå ut och träffa Oscar, träffade då Simon, Martin, Peder, Viktor och många fler :) Vet inte när vi åkte hem men när vi kom hem till Matilda så la vi och kollade på SAW. Sen gick vi och la oss :)
Det här var lite kortfattat om igårkväll. Vad gjorde ni igår? Något roligt?! :)

better

Sorry för den urusla uppdateringen! Men som jag tror jag skrev i ett inlägg så har verkligen blogg.se dampat på telefonen så det inte har gått att mobilblogga... Men nu är jag hemma så nu ska det bli bättre! Den här veckan har i alla fall varit riktigt riktigt bra, har lärt mig massor! Nu idag blir det att rida, städa och packa upp! Skriver mer om gårdagen senare! :)
Have a good day everybody!

Har saknat min älskling så sjuukt mycket ♥


Good feelings

Är på brabra humör idag känner jag! Praktiken går också väldigt bra, har haft en bra och rolig dag idag. Nu ska jag lägga mig medans humöret är på topp för jag kan säga att man blir riktigt trött av att praktisera hos en beridare, det är rätt mycket jobb men det är roligt :) godnatt!


Skit?!

Vad är det för skit med blogg.se i mobilen?! Först går det inte att ladda upp bilder och sen går det inte att göra inlägg över huvudtaget... Får se om det går nu efter mååååånga försök!


Nattinatti

Säger godnatt nu, har en dag imorgon framför mig med! :) bäst att släcka lampan nu innan jag somnar ;)


Nog världens finaste

Har ridit 2 hästar idag, både Hera och Metall :) Gud, de var verkligen roligt att rida metall, han är så maffig och läcker! Han är nog nästan världens snyggaste ponny och ett
+ på det är ju att han är hingst!

Så snygg är han!!


Lunch

Har precis ätit lunch och ska snart ut till stallet igen. Idag har vi longerat föra stycken unghästar och fixat allt i stallet oså. Nu i eftermiddag ska vi rida och fixa lite annat. Skriver lite senare, ha en bra dag! :)

Today

Hej alla sötnosar! Har eran dag varit bra? Det har min, men den har varit rätt lång så är ganska trött nu. Har mestadels varit i stallet och så kommer det vara nu en vecka framöver.
Ska sova nu för imorgon ska jag upp tidigt!


Allt för min syster

Såg den här filmen som gick på tv nyss, har sett den tidigare men den var minst lika bra nu andra gången!

Har ni sett den förut?! Vad tycker ni om den? :) ni som inte har sett den, rekpmenderar jag att göra det för det växer fram väldigt mycket känslor! Den är väldigt sorglig, det kom ju några tårar!


Låång dag

Är trött efter en väldigt lång dag, men orkar inte gå in på detaljer... Har i alla fall nyss pratat med min fina Oscar i telefon.har borstat tänderna oså med. Tänkte försöka sova nu för ska upp rätt tidigt.

Godnatt :)


Catwalk

Var inne i Örebro med Matilda idag, klippte mig men ni får inte se hur det blev. Saknar mitt låånga hår kan jag ju säga i alla fall!
Vi var ju till Marieberg och kollade på Emma när hon gick catwalk på jeansdagarna. Sjukt duktig var hon :)


relax

Det är snart dags att lägga sig. Har precis kommit ut ur duschen med världens huvudverk... Tror jag gått och spänt mig väldigt mycket och nu slappnat av. Skulle tro det i alla fall...
Humöret är inte på topp kan jag väl säga, så bäst att lägga sig ganska snart men ska tvätta bort sminket och borsta tänderna oså först.
Hoppas ni sover gott, godnatt!

♥ Min älskade bror ♥

Min älskade bror fyller år idag, ett STORT GRATTIS!

Vi träffas inte så ofta, det gör vi inte men du finns alltid där för mig.
Vet inte vad jag skulle göra utan honom. Du är världens bästa bror och jag kommer alltid att älska dig vad som än händer och jag kommer alltid finnas där för dig! ♥

♥ Jag älskar dig ♥



Happygirl!

Gjorde ju mitt Kemiprov idag. Det gick verkligen superbra! Fick 115/120 poäng, alltså ett MVG!
Är riktigt nöjd och hoppas faktiskt på ett MVG i beyg i Kemi men hur det blir med det, det vet jag inte.
Har ju fått MVG på allt vi gjort inom kemin och är ju med bra på lektionerna oså så vi får se hur långt det räcker!

Skolan i övrigt var rätt säg och tråkig. Följde med Matilda hem efter skolan en stund och vi pratade en massa oså. Trevligt! :)



Mumms

Titta vad vi fick på tekniken :D


klippning

När jag åker in till Örebro på lördag så blir det nog att klippa sig med.
Mitt hår är verkligen riktigt riktigt slitet och äckligt... kan knappt ha det utsläppt så nu är det dags att göra någonting åt det.
Funderar kanske på det här igen eller jag vet inte.. har riktigt svårt att bestämma mig:
(ganska gammla bilder)

rubrik

Har pluggat nu, känns som om jag kan det mesta. Hoppas på det i vilket fall! Vill ju gärna ha mer än G.
Mamma har fixat stallet och ridit Quick Step idag så har kunnat tagigt det lugnt, vilket faktiskt var skönt!
Utvecklingssamtalet gick väldigt bra med. Inget negativt eller dåligt alls, så det var bra!
Ska gå och lägga mig snart, behöver sova!

Kemipluggande

Japp, som rubriken lyder. Såhär kommer jag spendera resten av dagen! Så har inte tid med det här....

happygirl

Förresten glömde att säga att jag fick tillbaka mitt SOprov idag! Är riktigt nöjd över det, fick alla rätt och ett MVG!
Det hade jag aldrig trott, men det var kul!



trött

Är trött så ska lägga mig nu, körde styrka för en liten stund sedan. Haha det behövdes verkligen kan jag säga, det blir bara mindre och mindre av det. Har blivit lat den senaste tiden!
Ska igenom engelskaläxan nu ett par gånger sen så blir det sängen på en gång!

skitväder

Gud vilket skitväder det är ute idag, bara regnar och regnar och regnar hela tiden. Quick Step fick i alla fall vila idag, men ska ut och borsta på henne oså snart i alla fall.
Glömde mina Kemiböcker i skolan och jag har prov på torsdag vilket inte var så smart kanske... Så har inte så mycket att plugga nu idag.

Traktorbrudarna?!

HAHA jag och Matilda när vi åkte på flaket pch åkte på traktorn i lördags. ♥ BIG LOVE ♥
Pinsamma bilder, men det bjuder jag på! Vi är lite småknäppa ibland asså, men vi har förjäkla kul!


Emma, Matilda ♥























Kärlek

Asså visste inte kärlek va så här underbart!! Oscar du ska veta att jag älskar dig<333


nattinatti

Bilderna från idag funkar inte att ladda upp, så ni får se dom imorgon istället! Nu ska jag lägga mig, så jag orkar upp imorgon! Ha det bra. :)

Nya bilder

Vad tror ni jag och Matilda har gjort?
Fler bilder kommer sen ;)


15 oktober

Är hemma nu från Oscar, vi somnade vid 3 inatt tror jag? Sen vaknade vi- somnade om- vaknade igen osv men vi vaknade i alla fall vid halv 3 idag och då gick vi upp. Mamma kom och hämtade mig vid halv 4, så har varit hemma en liten stund.
Vi får se vad som händer resten av dagen, jag och Matilda ska nog te Nora ikväll och sen sover hon här. Blir nog brabra! :)

♥ Iphone 4 vit ♥


Sover hos oscar

Har äntligen fått en ny mobil!!!! Sitter i alla fall hemma hos Oscar, vi sitter och pratar oså. Vi ska nog lägga oss snart, hehe vi båda är väldigt trötta :) inga bilder för bloggar från mobilen!


Bra kväll

Sitter på bussen på väg hem från Örebro. Blev en trevlig kväll med bio oså. Skriver mer lite senare :)


duktigt

Ska upp imorgon och åka till badhuset imorgon bitti... ska simma en timme innan skolan börjar, skönt ja! Hoppas på att morgondagen kommer bli väldigt bra, vilket jag tror!
Nu har jag duschat, packat, borstat tänderna så ska lägga mig :)
Träningen idag gick förresten väldigt bra, är nöjd! :D

Hoppträning

Gick ut till stallet för att göra iårdning pollen... när pappa kommer och säger att vi inte ska åka förens kvart över 6, var alltså ute en timme för tidigt. Så gick nu igen en stund igen.
Skolan idag var riktigt seg så är rätt trött nu. Blir att lägga sig tidigt ikväll!

mot mörkare tider

Var nyss ute och skulle kvällsfodra hästarna, gick ut i bara morgonrock. Det är inget att rekomendera kan jag ju säga! Det börjar bli så kallt och mörkt nu, det börjar bli vinter nu känner man! Sitter och pluggar in engelskaglosor vilket går sådär... ska fortsätta göra det sen så ska jag faktiskt lägga mig! :)

Så fin

Brukar inte tycka om sån här typ av musik men den är rätt skön att lyssna på faktiskt och låten är väldigt fin!

engelskaläxa?

Kul... vi har engelskaglosor till imorgon och jag vet inte vilka vi har! :o Mår inte alls speciellt bra heller, är jätte trött fryser som en tok och har sjukt ont i huvudet!
Skolan var helt okej... som vanligt kan man väl säga. Ska om en liten stund ut och rida med Ellis, får se vad vi gör.

Kemi

Ska ha kemi nu, är väldigt trött... Slutar halv fyra :( snabb uppdatering!


fysik

Är klar med fysiken nu.... har gjort alla studieuppgifterna. Trodde vi hade prov imorgon men det hade vi tydligen v.45 så kan ju plugga under praoveckan och lovet. Vill få bra på det! :) Har inte med mig något mer hem så tänker städa lite och sen fixa. Sen bara ta det lugnt!

Glad tjej!

Är på väldigt bra humör. Går bra i skolan nu! Känner att det faktiskt lönar sig att plugga och lägga ner lite tid på det.
Fick MVG på svenskan, kemin och SOn som jag fått tillbaka! :)
Hade ju SOprov idag, vilket gick ganska bra tycker jag, svarade på allt.. men får väl se vad hon tycker om det jag skrev på det för MVG.. det var man skulle skriva en massa själv. Men hoppas på ett bra resultat! :)

plugg

Ska lägga mig och fortsätta plugga och stänga av datorn. Vi hörs imorgon!

Dressyrträning

Ska ut till stallet nu och fixa iårdning hästen nu. Blir att pka iväg till Lindesberg på dressyrträning. Hoppas det går lika bra som förra gången! :D

Rätt gammal bild.. men har tyvärr inga nya... måste foto mer!

10 oktober

Skolan idag var helt okej. På hemkunskapen gjorde vi någon efterätt med äpplen, men tyckte inte det var så gott. På spanskan har vi börjat med en "filminspelning" vi ska göra Greece på spanska. Tycker det ska bli rätt kul! :) Matten gick bra, jobbade på bättre än vanligt.
På idrotten så hade vi styrka. Var väldigt skönt faktiskt att få av sig lite :) Nu ska jag plugga SO!

trött och dålig

Somnade i bastun... haha Elin kom och väkte mig! Var i vilket fall riktigt skönt. Är väldigt trött med världens spräng huvudverk men ska försöka ta mig till skolan imorgon. Ska kolla igenom SO:n nu en snabbis innan jag lägger mig. Men säger godnatt nu! :)

skönt

Sitter och pluggar fortfarande... väntar nu på att min syster ska komma hem. Mamma har satt på bastun så när Elin kommer hem ska vi basta. Så skönt, har varit frusen hela dagen så det är behövligt! :)
Två bilder från när jag och Matilda basta sist... hahaha!

Rösta på min vän Emma!

Tycker ALLA kan gå in och rösta på min fina vän  Emma Lindell. Marieberg söker ju nya jeansmodeller och Emma har ställt upp och för att hon ska gå vidare så behöver hon röster, så tycker alla ska hjälpa henne! Ni går in på den sidan här nedan och sen letar ni upp hennes bild och gillar och röstar på hennne! :)
http://www.facebook.com/marieberg.galleria?sk=app_208195102528120&app_data=dlt

Vinter

Börjar ju bli vinter nu. Känner att det är så mycket jag vill och skulle behöva ha :) Tittade lite på hööks. Och det här skulle jag verkligen vilja ha!

so hard

Varför ska det vara så himla svårt att inte sätta sig vid datorn?! Måste verkligen plugga men ändå så dras jag till datorn... Blir så trött på det. Bäst att stänga av datorn och inte tillåta sig själv att sätta på den förens man är klar?! Hm... ska nog göra det! Skriver mer när jag är klar med SO:n!

Ponnykür i Globen

Vilka tror ni vi kommer få se i Globen? :) Hoppas på Amanda Svanberg och Sofie Andersson i alla fall! :)
Skulle gärna vilja åka och se dom... men tror inte att det blir så. Men hade varit väldigt kul, var ju där förra året.
Amanda Svanberg/Jarno RP 145 – 66 poäng

Sofie Andersson/Puccini 81 – 58

Esther Kaså/Joshua – 52

Emma Jönsson/B Capriole – 50

Sofie Andersson/Holliday – 48

Mathilda Andersson-Antelli/Felix – 44

Beata Söderberg/Rovalds Zurfing Gun – 32

Julia Logård/Little Diamonds Dolittle – 29

Beata Söderberg/Jose – 20

Erica Forsén/Southerns Magics Maggie – 16
Amanda Svanberg - Jarno RP 145
Sofie Andersson - Puccini 81

Tiden bara flyger förbi

Klockan är bara halv 1 och jag har redan hunnit med en massa saker!
Har varit ute och fixat hela stallet, bärt en massa möbler och fixat en massa annat.
Har också kört fyrhjuling. Men det ska vi inte prata om hur det gick... HAHA!
Nu resten av dagen ska jag plugga och så funderar jag på att baka med! :) Ska ju vila upp mig eftersom jag fortfarande inte mår så bra!

Träningspass!

Mamma och Elin är i Askersund och tävlar så det är bara pappa och jag hemma.
Ska snart ut och hjälpa han och lyfta upp och bära en massa möbler och andra saker upp på våran loge. Hehe det blir nog en väldigt bra tränings och styrkepass.
Får för övrigt inte speciellt bra är dunder förkyld och jätte trött :/ Men ska vila mig idag!

godnatt


bra kväll

Blev en lyckad kväll. Jag och Matilda åkte ner till Nora och träffade många, mycket skratt som vanligt blev det! :) Jag gick med Matilda hem till henne vid ungefär kvart i 11 tror jag.
Sen hämtade Simon och Oscar upp mig och Emin och Simon det var någon från Karlskoga, vilket var väldigt snällt och körde mig hem. Var som en isbit så var verkligen glad att dom hämtade mig annars hade jag fått gått och åkt buss. Så ett stort tack till er!




ikväll, kommer bli en bra kväll

Ska snart åka till Matilda. Vet inte än vad vi ska hitta på... men det blir nog att åka ner till stan ett tag. Kvällen kommer i alla fall bli sjukt bra känner jag på mig. Hoppas ni alla får en sjukt bra kväll för det tänker jag ha! :)

Love ♥


Ledig från hästen idag.

Ska inte rida idag, mamma tyckte jag skulle få en dag utan hästen idag. Hon har mockat och allt åt mig imorse redan, så himmla snäll mamma jag har! Så hon skulle ta Quick Step på en lugn skogstur idag med sin vän Marita.
Så vad ska jag hitta på idag då? Jo jag måste verkligen plugga, har SOprov på tisdag och vill få jätte bra på det! Och ikväll blir det att träffa Matilda, men inte vad vi ska hitta på! :)
haha knasig häst!

trött

Ja som rubriken lyder så är jag sjukt trött verkligen. Ska nog gå och lägga mig snart. Kan ju inte sova bort hela dagen imorgon så blir nog att gå upp hyffsat tidigt. Aja, säger godnatt nu :)

Träningen för Susanne

Träningen för Susanne gick faktiskt väldigt bra. Fick många bra tips! Vi övade på min sits, mina händer, att hon ska reagera på lätta hjälper och övergångar och tempoväxlingar. Gick lite upp och ner men tillslut så lyckades jag! :) Vet inte hur morgondagen blir... men det visar väl sig :)
Det kanske kommer videor imorgon från idag!

Dressyrträning

Går ut till stallet nu och fixar pollen för dressyrträning. Ska rida för Susanne klockan 19.50. Fick en väldigt sen tid :/ Får se om det blir nora en stund sen eller hur jag gör. Beror på när jag kommer hem men hinner inte skriva någe mer. Vi hörs sen ikväll!
Bild på när Amanda Svanberg red Quick Step i sommras.


Träningen

Hoppträningen tycker jag faktiskt gick riktigt bra idag. Vi hade gymnastikhoppning med studs osv. Faktiskt riktigt bra träning!
Är sjukt trött nu kan jag säga, idag var det ju karlsängsloppet vilket tog mycket på krafterna och hoppträning nu ikväll. Imorgon är det gympa i skolan och på kvällen är det dressyrträning.
Träningsverk på lördag eller vad? Aja, måste verkligen gå och lägga mig nu om jag ska kunna ta mig upp imorgon! Godnatt.

1:a plats

Blev en första plats på karlsängsloppet. Är väldigt nöjd över det, det här var ju sista gången och allt! Men usch... när det var typ en kilometer kvar så började det bli svart fr ögonen och det kändes som jag skulle svimma och blicken flackade.
När jag sprang i i mål så bara föll jag ihop och det blev helt svart för ögonen för en liten stund.... så retorerna fick lyfta upp mig, men efter att jag fått flera glas saft och fick sitta ner ett tag så blev det mycket bättre! :)
Nu ska jag snart iväg och träna så skriver mer ikväll! :) Ha det bra och ett stort grattis till alla andra som det gått bra för!
Bilder kommer sen!

Karlsängsloppet

Ska gå och lägga mig nu, imorgon är det karlsängsloppet vilket jag tyvärr tror inte kommer gå så bra... men ska göra mitt bästa och så får jag se hur långt det räcker! Är dunderförkyld och har sjukt ont i foten så... aa vi får se :)

Ut till stallet

Ska ut och fixa allt i stallet... Quick Step får vila idag. Imorgon är det hoppträning! :)
Bilden är från förra sommaren tror jag, när Quick Step var på utbildning... efter att hon ridit red jag henne för första gången... och vilken skillnad säger jag bara! Hon har blivit en helt annan häst!

Naturvetenskapsprogramet, hippologi

Känner mig rätt säker på vad jag vill gå nu, på gymnasiet. Vill gå Naturvetenskapsprogramet, hippologi på flyinge! Det är ju väldigt långt härifrån, det är ju vid Lund i skåne. Men det är ett väldigt bra gymnasie och det är många som kommer därifrån och har lyckats väldigt bra! Men ska gå och prata med Bengt om det och intagningspoäng osv.. :)

skolan

Usch usch usch säger jag bara!
Ställde klockan på 5 över 6 idag... har precis skickat iväg det som jag ska skriva ut i skolan som ska vara inne idag. Måste också plugga på fysiken som vi har tills idag som jag helt hade glömt bort! + att jag måste kolla igenom spanskan. Så ska sätta fart med det. Vi hörs när jag kommer hem i eftermiddag :)
Min lilla ängel


inget plugg

Hehe har spanskaprov imorgon men har inte pluggat... känns inte så bra :) Men hoppas det går bra ändå! Tänker snart gå och lägga mig för jag är dunderförkyld! :/ Så säger godnatt nu.

galopprunda

Kom nyss in efter en lång galopprunda med min lilla polle. hon har varit så pigg dom senaste dagarna så tänkte att jag skulle galoppera av henne lite, hon var lika pigg idag. Men fick igång flåset på henne gansak rejält. Så det var bra! :)
Hur hon nu har lyckats så har hon fått ett ganska stort öppet sår nu när jag var ute och red på armbågen av sadelgjorden :o Så måste in till Örebro och köpa ett luddöverdrag så det inte händer igen!
Åh det var så himla mysigt, satte på henne reflexridtäcket när jag var ute och red och reflexer på bena oså för det var ju mörkt... åh saknar det faktiskt, är mysigt att vara ute och rida med allt... :)
Bilden är från förra vintern... min syster skulle med ut och fota men hon orkade inte :/


the night was a good time

Hej, ursäkta att jag inte bloggat än idag. Kvällen igår blev i alla fall sjukt bra! Orkar inte gå in på för mycket, men otroligt kul hade vi i alla fall! Tror dom åkte hem vid 1 inatt eller nå?! Matilda sov ju här tills idag, hon åkte nyss hem så nu resten av dagen ska jag bara plugga och sen gå ut i stallet! :D Funderar på en galopptur på något gärde idag, det blåser som bara den så då blir som ju lite extra pigga ;)
Bilder kommer från kvällen när Matilda har skickat dom! :)

hur lyckas man?

Ibland förstår jag bara inte hur hon lyckas....

3e Oktober


cappucino

Nu äntligen har jag gjort något i alla fall åt mitt risiga hår... min syster färgade mitt hår idag, hade ju kvar ett paket hårfärg från förra gången så tog den idag :) Nästa vecka blir det nog att klippa sig också, hoppas verkligen på det! Då blir mitt hår ännu bättre och inte så slitet. Det bara ramlar av massa hår hela tiden. Uschuschusch! Bilder kommer imorgon på hur det blev, för mitt hår är fortfarande blött ;)
Säger godnatt nu, tänker snart lägga mig.

hopptävlingen

Ja vad ska man säga om den... hm. Ja att min ponny vad sjukt fin oså på framridningen och jätte pigg på framhoppningen men fick några bra språng.
Till första hindret så tvekade hon lite, så jag tryckte på henna och visade att hon skulle över. Då tog hon världens baunta språng så jag tappade båda stigbyglarna och hamnade på sniskan, eftersom jag inte kan göra något med min fot knappt... sen när vi landade drog hon ner huvudet och drog åt sidan så jag hamnade på sniskan ännu mer och då tyckte hon det var obehagligt så hon kastade sig åt andra sidan, då kunde jag inte hålla mig kvar längre så jag flög i backen med huvudet och ansiktet före rakt ner i backen och kroppen in i väggen.... Tror jag svalde hela ridhusets sand.
Blev ju utesluten då såklart....
Min lillasyster var riktigt duktig! Hon kom 2a och plaverade sig i LC:n en tiondels sekund efter 1an för att hon glömde ta en sväng. Vilket var synd, men bra endå! I LB: petade hon första hindret och stannade på sista hindret för det var en vattenmatta. Men Elin är nöjd!

Hopptävling

Nu ska jag och Matilda gå och lägga oss, det blev en riktig myskväll med lite chips och mycket prat. Imorgon är det ju tävlingsdags i Karlskoga. Ser väldigt mycket fram emot det :)

Bild från förra tävlingen :)

Bilder tagna idag


Matilda är påväg

Matilda är påväg nu hem till mig. För hon ska ju med till tävlingen imorgon. Vi ska gå och hämta sadeln jag får låna av Amelia när hon kommer sen ska vi bara mysa resten av kvällen för imorgon blir det att gå upp tidigt! Så det gäller att vi är utsovda och pigga och glada! :) Jag skriver sen när vi kommit tillbaka....

1 oktober

Är nu hemma från Matilda... vi gjorde en spellista som vi ska lyssna på imorgon. Det kommer bli hur som helst! Nu ska jag snart gå ut och fixa inför tävlingen imorgon och rida en sväng också. Det blir nog bra det... :)

Snabba beslut

Snabba beslut... bestämde just att jag ska ner med Matilda och hennes bror och bada ett tag. Dom kommer när som helst så hinner tyvärr inte skriva något mer!
Åh gud vad jag saknar det här....

RSS 2.0